duminică, 21 ianuarie 2018

Momente festive la "Gala Laureatilor 2018".


   Aniversarea oraşului din acest an a fost una specială pentru participanţi dar şi pentru organizatori, Primăria municipiului Slatina reuşind poate una dintre cele mai frumoase evenimente ce puteau marca o sărbătoare cu cifră rotundă.


    În cadrul acestui program, festivitatea de premiere a celor mai apreciate instituţii, firme, inteprinderi şi organizaţii neguvernamentale fiind una foarte apreciată. Participarea primarului, d-l Emil Moţ, a prefectului, d-l Silviu Neacşu, a preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, d-l Marius Oprescu au fost fost apreciate de publicul din sală şi au confirmat entuziasmul resimţit la toate manifestările festive.
  Din partea noastră, multe felicitări pentru modul de organizare şi sunţinere a manifestărilor ce au celebrat aniversarea cetăţii, la frumoasa varstă de 650 de ani !

   Bucuria noastră a fost cu atât mai mare cu cât şi în acest an, organizaţia noastra s-a regăsit în categoria asociaţiilor ce au fost apeciate şi premiate pentru activitatea din anul 2017.
Şi pentru că acest premiu nu este posibil fară un efort colectiv suntem bucuroşi să felicităm pe toţi aceia care au făcut posibile activităţile noastre din 2017, să le mulţumim pentru suport şi încredere.

   Un alt gând de apreciere se îndreaptă şi spre publicul nostru, cel fără de care, probabil, activităţile/concertele noaste nu ar fi avut un aşa ecou. Mii de mulţumiri tuturor celor care sunt alături de noi ! Nu putem uita nici pe membrii formaţiei de estradă şi a fanfarei, a colaboratorilor şi invitaţilor nostri din spectacole, munca şi interesul lor atrag mai uşor aprecierile şi aplauzele publicului !!

    În speranţa că evenimentele şi manifestările culturale vor fi apreciate de slatineni şi în 2018, vă aşteptăm cu mare drag la cât mai multe din activităţile noului an calendaristic.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu